Levendulás linzer: 10 db nagy, kerek linzer sült, amiket levendulás szederlekvárral, illetve meggylekvárral töltöttem, a felét csokival meglocsoltam és apró mandulaforgáccsal szórtam meg.
Vaníliás linzer: 12 db szív és 8 db csillag alakú sütemény készült. Barack és szederlekvárral töltöttem, a csillagok tetejét olvasztott csokival locsoltam meg és apró cukorgyönggyel szórtam meg.
Mákos linzer: 31 db kész sütemény lett, barack és meggylekvárral töltöttem. Tálalásnál még porcukorral fogom megszórni.
Fahéjas linzer: 10 db nutellával töltött csillag lett, 5 db-nak a tetejét olvasztott csokival és kókusszal díszítettem, a másik ötre fehér csoki került. 12 db csillagot szimplán csak cukormázzal vontam be, tetejét cukorgyönggyel szórtam meg.
Kakaós linzer: 28 db kész sütemény lett. Baracklevárral és meggylekvárral töltöttem, a felét olvasztott fehér csokival locsoltam meg és 2-2 hópehely forma cukorka került rá.
A tortabevonó tudom hogy kicsit drágább, de könnyen és gyorsan használatra készen áll és mosogatni sem kell utána. Forró vízbe kell tenni a tasakot, amikor megolvadt a csoki, már használhatjuk is. Pici lyukat kell vágni a zacskó csücskére, és akkor szépen meg tudjuk vele locsolni az aprósüteményeket. Ha nem használjuk el az egészet (elég sok van benne), akkor lehűlés után visszadermed, és csak simán eltesszük a következő használatig.