A fehérjét elektromos habverővel kemény habbá verjük.
A sárgáját 6 ek. cukorral szintén jól kikeverjük.
Összeöntjük a fehérjét és a sárgáját, hozzáadjuk a 4 ek. lisztet és 2 ek. kakaóport is hozzászitáljuk, majd óvatosan szilikonkanál segítségével összekeverjük.
Sütőpapíros tepsire öntjük, elegyengetjük.
Előmelegített sütőben 220 fokon 12-14 perc alatt készre sütjük. (Nekem kb. 30 x 36 cm lett a nagysága.)
Krém készítése:
A két csomag pudingot a 4 ek. cukorral és 6 dl tejjel megfőzzük, kihűtjük.
A 2 db gesztenyemasszát kiolvasztjuk, 150 g rámával és 1 ü. rumaromával habosra keverjük.
Amikor kihűlt a puding összekeverjük a gesztenyés krémmel.
Tetejére:
A lehűtött Hulalát kemény habbá verjük.
Sütemény összeállítása:
A kihűlt piskótáról lehúzzuk a papírt, széleit levágjuk, rákenjük a gesztenyés krémet.
Erre kerül a hab. (A habot habzsákból, csillagcsővel nyomtam a sütemény tetejére, 5 x 6 db kis "rózsányit".)
A tetejét ét kakaóporral enyhén megszórtam.
Néhány órára hűtőbe tettem, majd 30 kockára szeleteltem.
Recipe by mókuslekvár.hu at https://www.mokuslekvar.hu/gesztenyekocka/