Egyenként hozzáadtam a tojás sárgákat, elkevertem a tésztát.
Végül hozzáadtam a lisztet és ismét elkevertem a tésztát. Pár perc alatt készen van, robotgéppel nagyon egyszerű.
Csillagcsöves habzsákba kanalaztam a tésztát, és sütőpapírral fedett tepsire nyomtam.
Két tepsivel, összesen 40 db kis tésztahalom lett.
Előmelegített sütőben 190 fokon, 10-12 perc alatt sültek meg. Nem kell barnára sütni!
Amikor kihűltek, házi sárgabarack lekvárral kettesével összeragasztottam a korongokat.
Végül szépen egymás mellé rendeztem a süteményeket, és olvasztott csokoládéval megcsurgattam a tetejét.
Megjegyzés
A korongokat megsüthetjük karácsony előtt 1 héttel, tölteni és csokizni pedig már gyerekjáték 22-én vagy 23-án. Egy éjszaka minimum kell neki, hogy a lekvár kicsit átjárja a tésztát.
Recipe by mókuslekvár.hu at https://www.mokuslekvar.hu/nero-2/