Egyszerű grillvacsora, gyorsan, hús nélkül. Mindenki örömére, végre valami, amit az egész család bármikor szívesen megeszik. A zöldségeket természetesen mindenki a saját ízlése szerint válogassa. Nekünk ez a mennyiség (4 fős családunk részére, 2 felnőtt, 2 gyerek) éppen elegendőnek bizonyult.
- 2 cukkini
- 2 sárgarépa
- 1 piros húsú paprika
- 1 doboz kukorica
- 2 doboz grill sajt
- olíva olaj a sütéshez
- A zöldségeket megtisztítjuk, szeleteljük.
- A kukoricakonzerv levét leöntjük.
- A sajtot vékony szeletekre vágjuk.
- Forró serpenyőben minden hozzávalót (természetesen szépen egymás után) kicsi olíva olaj hozzáadásával ízlés szerint pirosra sütjük.
- Azonnal tálaljuk és fogyasztjuk.
♥ És akkor következzenek a fázisfotók, klikk a képre …
2016.04.28. Na kérem szépen ez az igazi segítség és munkamegosztás! Grillvacsora a fiúk által elkészítve!!! Én csak előkészítettem a vacsorához valókat, a fiúk pedig megsütötték és el is mosogattak vacsora utána. Sanyika és Isti most húst is kértek, így 1-1 szelet marhahúst grillfűszerrel megszórtam, (Ez a fajta fűszersó nem tartalmaz ízfokozót, tartósítószert és mesterséges színezőanyagot sem) majd forró serpenyőben kis olaj hozzáadásával kisütötték. 🙂 Mutatom a képeket is:
2016.11.14. Ma körülnéztem a hűtőben, összeszedtem ezt-azt, így készült a vacsora! 🙂 2 csomag grillsajt, 5 db virsli, reggel bontott kukorica, 2 sárgarépa,1 lilahagyma, 1 padlizsán, 1 csomag friss spenót. A fele ment a sütőbe, a másik fele a tűzhelyen készült, utolsó lépésként a 2 perces spenót. Minden nagyon finom volt. 🙂
A spenót így készült: spenót recept, a padlizsán pedig: padlizsán recept (a padlizsán mellé került a répa és a hagyma, mindenféle fűszerezés nélkül, csak egy kis olajjal permeteztem meg. A sajt, virsli és a kukorica pedig a serpenyőben készült, olívaolajjal.
♥ Jó étvágyat kívánok!
Comments are closed.