Egyszerű, gyors sütés nélküli édesség, viszont finom és kiadós. Aki szereti a pudingot, annak érdemes kipróbálni. Kezdőknek és időszűkében lévő háziasszonyoknak is ajánlott ennek a hamis krémesnek az elkészítése.
Hamis krémes
Hozzávalók
- 2 csom. vaníliás pudingpor
- 8 ek. cukor
- 1 l tej
- 250 g szögletes háztartási keksz
- 2 dl Hulala tejszínhab
Leírás
Előkészítés:
- A tepsit (20 x 26 cm) kibéleljük folpakkal.
- Kirakjuk egy sor keksszel.
Elkészítés:
- A pudingot 1 l tejjel megfőzzük, hozzáadunk 8 ek. cukort, a kekszre öntjük.
- Tetejét egy sor keksszel kirakjuk. Hűtjük. Amig hűl a kekszes puding, felverjük a habot.
- Amikor meghűlt kiborítjuk a tepsiből, és a tetejére, oldalára kenjük a habot.
Megjegyzés
5-6 órát érdemes fogyasztás előtt hűtőben pihentetni, ez alatt az idő alatt a puding teljesen áthűl és a kekeszek is jól megpuhulnak. Fogyasztás előtt a kekszek mentén szeleteljük.
♥ És akkor következzenek a fázisfotók, klikk a képre …
♥ Jó étvágyat kívánok!
Comments are closed.