Káposztás tészta. Egyszerű elkészíteni és nagyon finom! Most, hogy végre késes aprítóval aprítom hozzá a káposztát, tényleg nagyon egyszerűen és gyorsan elkészül. Korábban reszeltem, de mindig két napot készültem rá, mert nagyon nem szerettem. Most a késes aprítóval ez hipp-hopp megoldódik.
♥ Cukrász és gasztroajándék kellékeket itt találsz: gasztroajándék webáruház ♥
Káposztás tészta
Munka
Várakozás
Összesen
Hozzávalók
- fél fej káposzta
- olaj
- só
- bors
- 250 g tészta
Leírás
- A káposzta külső levelét leszedem, félbe, majd kisebb darabokra vágom.
- Késes aprítóval aprítom.
- Olajon nagy hőmérsékleten sóval és borssal lepirítom.
- Közben a fodros kocka tésztát sós, lobogó vízben kifőzöm, a megfőtt tésztát leszűröm, lemosom, lecsepegtetem.
- A kifőtt tésztát a pirított káposztához adom, elkeverem. Aki szereti a tésztával együtt lepiríthatja.
Megjegyzés
Ez a mennyiség kb. 2 felnőtt adag, persze étvágytól függően. 🙂
♥ És akkor következzenek a fázisfotók, klikk a képre …
♥ Jó étvágyat kívánok!
Comments are closed.