Tavaly sokszor készítettünk epres túrókrémet , idén a málnás túrókrém a menő, hiszen most málna-szezon van. Hamar elkészíthető és nagyon finom. Ebben a melegben pedig igen jól esik egy saját sütésű kaláccsal vagy péksüteménnyel.
♥ Cukrász és gasztroajándék kellékeket itt találsz: gasztroajándék webáruház ♥
Málnás túrókrém
Munka
Várakozás
Összesen
Hozzávalók
- 125 g túró
- 100 g friss vagy fagyasztott málna
- 1 ek tejföl (ha a túró túl száraz)
- Ízlés szerint: cukor, méz vagy édesítő
Leírás
- A málnát megtisztítjuk.
- A málnát, túrót, tejfölt egy tálkába tesszük, botmixerrel összeturmixoljuk.
- Ha szükséges (málna mennyire volt édes) kis cukorral vagy egyéb édesítővel édesítjük. Én nem tettem bele egyáltalán.
Megjegyzés
A fotón éppen a fagyasztott málnából készített verzió látható. 🙂
♥ És akkor következzenek a fázisfotók, klikk a képre …
Persze más módon, máshogy ízesítve is készíthető, Era legutóbb vaníliás házi krémtúrót készített, receptjét itt találod: házi krémtúró
♥ Jó étvágyat kívánok!
Comments are closed.