Gyorsan elkészíthető és nagyon finom! Aki szereti a rántott sajtot, annak tuti ez a recept is befutó lesz. Sőt! A sajtgolyót nem kell kétszer panírozni, nem folyik ki, nálunk nagy kedvenc.
Sajtgolyó
Munka
Várakozás
Összesen
Hozzávalók
Golyókhoz:
- 300 g reszelt trappista sajt
- 1,5 ek. finomliszt
- 2 db L méretű tojás
Forgatni:
- 2 ek. zsemlemorzsa (elhagyható)
Sütni:
- napraforgóolaj
Leírás
- A sajtot lereszeljük.
- Hozzáadjuk lisztet, tojást és alaposan összedolgozzuk.
- Kisebb golyókat formálunk a masszából, majd zsemlemorzsában meghempergetjük. (Mi szeretjük, hogy kívül ropogós panír van rajta, de a zsemlemorzsás forgatás el is hagyható.)
- Forró olajban pirosra sütjük.
- Papírtörlőn lecsepegtetjük.
- Párolt rizzsel, zöldségkörettel tálaljuk.
♥ És akkor következzenek a fotók, klikk a képre …
♥ Jó étvágyat kívánok!
Comments are closed.