2015.04.26.
Kedves Olvasónk, Ludvik Nikoletta elkészítette a sajtos stanglinkat, melynek receptjét itt olvashatod el: sajtos stangli recept
Niki teljes kiőrlésű lisztből sütötte a stanglikat az alábbiak szerint: 400 g teljes kiőrlésű búzaliszt, 50 g finomliszt, 50 g sikér, margarin helyett olaj. Két marék pirított tökmag is került bele. A többi hozzávaló és elkészítés a a fenti Mókuslekváros recept szerint.
Niki ezt írta: “Gyönyörűek, puhák, roppanós sajtkéreggel, nyammi!”
♥ Fotója:
Niki már többször sütött a receptjeink alapján, mindig teljes kiőrlésű lisztből, csodás dolgokat. Köszönjük, hogy minket választottál Niki! A jövőben is szeretettel várjuk a képeket és recepteket.
Gratulálok, guszták lettek a tk. stanglik is!
2014.11.20.
Kedves Olvasónk, Fazekasné Moletz Rita is elkészítette a sajtos stanglinkat, melynek receptjét itt olvashatod el: sajtos stangli recept
Rita ezt írta: “A jól bevált sajtos stanglink, annyi rafinériával, hogy szénhidrát csökkentett lisztből készült.”
♥ Fotója:
Gratulálok Rita, nagyon szépek és gusztusosak lettek a sajtos stanglik!
2014.11.19.
Kedves Olvasónk, Téglásné Erzsike is elkészítette a sajtos stanglinkat, melynek receptjét itt olvashatod el: sajtos stangli recept
Erzsike már többször megsütötte a stanglikat, visszajáró Mókuslekvár olvasó. Köszönjük, hogy velünk vagy Erzsike!
♥ Fotója:
♥ Gratulálunk Erzsike, nagyon szépek és gusztusosak lettek a sajtos stanglik!
2014.11.18.
Kedves Olvasónk, Karácsony Katalin is elkészítette a sajtos stanglinkat, melynek receptjét itt olvashatod el: sajtos stangli recept
Katalin ezt írta: “Életem legelső pékaru sütése: sajtos stangli – jól is néz ki, finom is…”
♥ Fotója:
Gratulálunk Katalin, nagyon szépek és gusztusosak lettek a sajtos stanglik!
Ha Te is készítettél már receptjeink alapján valamit, és szeretnéd a weboldalunkon látnia, akkor ide várom a fényképedet és a véleményedet:
kocsis.hajnalka@mokuslekvar.hu
Comments are closed.