Semmi extra, egyszerű de annál finomabb tejszínes gomba. Tésztával, rizzsel, nokedlivel… fogyasztható, ki hogy szereti. 🙂
♥ Cukrász és gasztroajándék kellékeket itt találsz: gasztroajándék webáruház ♥
Tejszínes gomba
Munka
Várakozás
Összesen
Hozzávalók
- 4 ek. olaj
- 2 nagyobb vöröshagyma (200 g)
- 750 g gomba
- só
- bors
- 200 ml főzőtejszín
- 1 ek. tejföl
- 2 kk. liszt
Leírás
Előkészítés:
- A vöröshagymát megtisztítjuk, felszeleteljük.
- A gombát megtisztítjuk, szeleteljük.
Elkészítés:
- A hagymát és a gombát sózzuk, borsozzuk, olajon pirítjuk.
- Ahogy levet ereszt főzzük.
- Kb. 30-40 percet főztem, majd hozzáadtam a tejszín, tejföl, liszt keverékét.
- Készre főztem.
- Frissen kifőzött tésztával tálaltam.
Megjegyzés
Ez a mennyiség 3 felnőttnek elegendő.
♥ És akkor következzenek a fázisfotók, klikk a képre …
♥ Jó étvágyat kívánok!
Comments are closed.