Tegnap este Dániából volt vacsora vendégünk, az ő tiszteletére készült ez a remek fogás. Csirkemájjal töltöttem, bacon szalonnával göngyöltem a karaj szeleteket, majd sütőben megsütöttem. Burgonyapüré és friss saláta volt mellé a köret. Nagyon finom, egy hétvégi ebédnek igazán remek ötlet.
Töltött, göngyölt karaj
Munka
Várakozás
Összesen
Hozzávalók
- 6 szelet sertéskaraj
- 200-250 g csirkemáj
- 12 szelet bacon szalonna
- só
Leírás
- A karajt kicsit kiklopfoltam, mindkét oldalát besóztam.
- Majd csirkemájat tettem a húsra, két oldalát ráhajtottam, összetűztem. Így jártam el mind a 6 szelettel. (A fiúknak máj nélkül készült, az is látható az egyik képen.)
- Kis olajat öntöttem a jénai tálba, erre kerültek a göngyölt húsok, majd fóliával letakartam.
- Kb. 210-220 fokon 1,5 órát sütöttem, majd levettem a fóliát és kissé lepirítottam.
♥ És akkor következzenek a fázisfotók, klikk a képre …
♥ Jó étvágyat kívánok!
Comments are closed.