2015.03.14.
Kedves Olvasónk, Sági Eszter is elkészítette a zabpelyhes zsemlénket, melynek receptjét itt olvashatod el: zabpelyhes zsemle recept
Eszter ezt írta: “Melegen a legfinomabb.”
♥ Eszter fotója:
Gratulálok Eszter, nagyon szépek és gusztusosak lettek a zabpelyhes zsemlék!
2014.12.03.
Kedves Olvasónk, Ludvik Nikoletta elkészítette a zabpelyhes zsemlénket.
Nikoletta ezt írta: “Most sült ki a zabpelyhes zsemle. A recepten annyit változtattam, hogy csak teljes kiőrlésű búzalisztből sütöttem, 20 g sikérrel kiegészítve, cukrot viszont nem tettem bele. Teljes kiőrlésű liszt mellé elkel a sikér, szebb lesz tőle a zsemle.”
♥ Nikoletta fotója:
Köszönjük szépen a fényképet és a “teljes kiőrlésűre lefordított” receptet! Aki nem ehet sima finomlisztet, annak most itt van egy jó példa és recept, ajánljuk kipróbálásra!
Gratulálok Nikoletta, nagyon szépek és gusztusosak lettek a zabpelyhes zsemléid!
2014.11.27.
Kedves Olvasónk, Gulyás Tünde is elkészítette a zabpelyhes zsemlénket.
Tünde ezt írta: “Ma kipróbáltam Kocsis Hajnalka receptje alapján a zabpelyhes zsemlét, nekem nagyon ízlik!”
♥ Tünde fotója:
Gratulálok Tünde, nagyon szépek és gusztusosak lettek a zabpelyhes zsemlék!
2014.11.20.
Kedves Olvasónk, Vincze Ildi is elkészítette a zabpelyhes zsemlénket.
Ildi ezt írta: “Nagy sláger lett a zabpelyhes zsömi. Másodszorra még jobban sikerült. Holnapra készült, de alig tudtam megmenteni kettőt elvitelre! Köszönöm Kocsis Hajnalka”
♥ Ildi fotója:
Gratulálok Ildi, nagyon szépek és gusztusosak lettek a zabpelyhes zsemlék!
2014.11.19.
Kedves Olvasónk, Bartis Erika is elkészítette a zabpelyhes zsemlénket.
Erika ezt írta: “Ez a legfinomabb pékáru, amit teljes kiőrlésű lisztből sütöttem. A lisztet teljesen lecseréltem, vigyázat a vízzel, ha túl sok, lapos lesz a zsemlénk. Nem tettem bele cukrot és a só mennyiségét megfeleztem.”
♥ Erika fotója:
Gratulálok Erika, nagyon szépek és gusztusosak lettek a zabpelyhes zsemlék!
2014.11.18.
Kedves Olvasónk, Nováki Erika is elkészítette a zabpelyhes zsemlénket.
Erika ezt írta: “Ma reggeli zabpelyhes zsömik Kocsis Hajnalka receptje alapján. Kibővítettem egy kisebb főtt krumplival, nem rontotta el! Köszönöm, Hajni”
♥ Erika fotója:
Gratulálok Erika, nagyon szépek és gusztusosak lettek a zabpelyhes zsemlék!
Ha Te is készítettél már receptjeink alapján valamit, és szeretnéd a weboldalunkon látnia, akkor ide várom a fényképedet és a véleményedet:
kocsis.hajnalka@mokuslekvar.hu
Comments are closed.