Töltött, göngyölt karaj
Munka: 
Várakozás: 
Összesen: 
 
Hozzávalók
  • 6 szelet sertéskaraj
  • 200-250 g csirkemáj
  • 12 szelet bacon szalonna
Leírás
  1. A karajt kicsit kiklopfoltam, mindkét oldalát besóztam.
  2. Majd csirkemájat tettem a húsra, két oldalát ráhajtottam, összetűztem. Így jártam el mind a 6 szelettel. (A fiúknak máj nélkül készült, az is látható az egyik képen.)
  3. Kis olajat öntöttem a jénai tálba, erre kerültek a göngyölt húsok, majd fóliával letakartam.
  4. Kb. 210-220 fokon 1,5 órát sütöttem, majd levettem a fóliát és kissé lepirítottam.
Recipe by mókuslekvár.hu at https://www.mokuslekvar.hu/toltott-gongyolt-karaj/