A gyümölcsöket megtisztítjuk. Díszítésre féle rakunk belőle. Ízlés szerint szeleteljük.
A túrót, joghurtot, cukrot, 10 szem epret botmixerrel pürésítettem.
Kettő db lapzselatint 5 percre vízbe áztattam, kicsavartam. 1,5 ek. vízzel tűz fölött (alacsony lángon) feloldottam, majd a krémhez adtam. Összekevertem.
A poharak aljába gyümölcsöket tettem, erre került a krém.
Végül gyümölccsel díszítettem. Pár órára hűtőbe tettem, hogy megdermedjen.
Az ostyát és a rolettit fogyasztás előtt érdemes beletenni, nehogy elázzon.
Ízlés szerint tejszínhabbal és csoki- vagy eperszósszal is kínálhatjuk.
Recipe by mókuslekvár.hu at https://www.mokuslekvar.hu/turos-joghurtos-poharkrem/