Fahéjas-csokis kekszgolyó
Munka:
Várakozás:
Összesen:
- 350 g darált keksz
- 100 g olvasztott csokoládé
- 1 dl langyos tej vagy víz
- 1 kk. fahéj
- A maradék kekszeket késes aprítóval ledaráltam.
- Közben a csokoládét vízgőzön megolvasztottam.
- A darált kekszhez adtam az olvasztott csokit, tejet és a fahéjat.
- Alaposan összedolgoztam, majd kis gömböket formáztam.
- Végül darált kekszben meghempergettem a golyókat.
- Elkészítés után azonnal fogyasztható.
33 db lett ebből a mennyiségből.
Természetesen sima darált háztartási keksszel is készíthetjük.
Recipe by mókuslekvár.hu at https://www.mokuslekvar.hu/fahejas-csokis-kekszgolyo/
3.5.3226