(Én házilag készített rozmaringos fűszersót használtam.)
Leírás
Egy sütőpapírt vajjal megkentem, majd megszórtam a rozmaringos sómmal.
A kifliket karikára vágtam, majd a fűszeres vajra rakosgattam. Jó közel egymás mellé, hogy minél több beleférjen a tepsibe. Majd a tenyeremmel kicsit lenyomogattam a kifliket, hogy az alsó oldaluk érintkezzen a fűszeres vajjal.
Légkeveréses sütőben 180 fokon vagy grillfunkción 10-15 perc alatt, vagy amíg el nem éri a kellő színt, ropogósra sütöttem.
Amint kihűl, azonnal fogyasztható.
Megjegyzés
Én most friss kifliből készítettem, de természetesen készíthetjük a megmaradt péksüteményből is, ha esetleg nem fogyott volna el. A hot-dog kifli receptjét itt találod: hot-dog kifli
Recipe by mókuslekvár.hu at https://www.mokuslekvar.hu/hazi-fuszeres-ketszersult-finom-es-ropogos/