Majonézes heringsaláta céklval
Munka:
Várakozás:
Összesen:
- 4 kisebb cékla (500 g)
- 2 doboz hering (230 g)
- 150 g majonéz
- só
- törött bors
- A céklát megfőztem (kb. 30 perc kellett neki.) Hűtöttem, megpucoltam, apró (2-3 mm) kockákra vágtam.
- A hagymát megpucoltam, finomra vágtam, majd szűrő fölött leforráztam, a céklához adtam.
- A két doboz halról leöntöttem az olaj nagy részét, a céklához adtam. Elkevertem.
- Végül hozzáadtam a majonézt, sóztam, borsoztam, alaposan elkevertem.
- Hűtőbe tettem, egy éjszakát állni kell hagyni fogyasztás előtt.
Recipe by mókuslekvár.hu at https://www.mokuslekvar.hu/majonezes-heringsalata-ceklaval/
3.5.3251