Majonézes heringsaláta céklval
Munka: 
Várakozás: 
Összesen: 
 
Hozzávalók
  • 4 kisebb cékla (500 g)
  • 2 doboz hering (230 g)
  • 150 g majonéz
  • törött bors
Leírás
  1. A céklát megfőztem (kb. 30 perc kellett neki.) Hűtöttem, megpucoltam, apró (2-3 mm) kockákra vágtam.
  2. A hagymát megpucoltam, finomra vágtam, majd szűrő fölött leforráztam, a céklához adtam.
  3. A két doboz halról leöntöttem az olaj nagy részét, a céklához adtam. Elkevertem.
  4. Végül hozzáadtam a majonézt, sóztam, borsoztam, alaposan elkevertem.
  5. Hűtőbe tettem, egy éjszakát állni kell hagyni fogyasztás előtt.
Recipe by mókuslekvár.hu at https://www.mokuslekvar.hu/majonezes-heringsalata-ceklaval/