A csatos tortaforma alját egy sor babapiskótával kirakjuk.
Elkészítjük a túrókrémet: túrót, natúr joghurtot, cukrot, vaníliás cukrot alaposan összekeverjük. Majd hozzáadjuk a kemény habbá vert tejszínt.
A túrót és a felvert tejszínt óvatosan összeforgatjuk.
A krém felét az első sor piskótára tesszük.
Ez után következik a második sor piskóta, végül a maradék krém.
Egy napig hűtőben hagyjuk pihenni, ez alatt a babapiskóta megpuhul.
Megjegyzés
Ez a mennyiség pontosan egy 26 cm-es tortaformára elegendő. A krémhez adott cukor mennyiségét, mindenki saját ízlése szerint adagolja. Érdemes megkóstolni, és a szerint tenni bele több vagy kevesebb cukrot, hogy ki mennyire édesen szereti.
Recipe by mókuslekvár.hu at https://www.mokuslekvar.hu/habos-turos/