Mákos guba - újratervezve
- 1,5 cs. vaníliás pudingpor (főzős)
- 7,5 dl tej
- 6-8 ek. cukor
- Kivettem a fagyóból az előzőleg lefagyasztott fél adag kelt tésztás mákos gubát. Magától kiolvadt. (1-2 óra alatt.)
- A pudingot megfőztem, cukorral ízesítettem.
- Egy 31 cm átmérőjű jénait folpackkal kibéleltem.
- Ebbe került egy kis puding (azon nyomban melegében.)
- Erre a guba. Majd ismét puding. Amíg el ne fogytak a hozzávalók.
- Érdemes gubával befejezni, mert dermedés után a teteje lesz az alja.
- Pár óra alatt a hűtőben lehűl.
- Ekkor kifordítjuk a jénaiból és szeleteljük.
Recipe by mókuslekvár.hu at https://www.mokuslekvar.hu/makos-guba-ujratervezve/
3.5.3226