Egyszerű, gyors és finom ez a sütés nélkül elkészíthető habos-túrós sütemény. Ha nincsen kedved és időd sütögetni, de mégis valamilyen finomságot ennél, akkor remek ötlet ez a habos-túrós. Édes szájú vagy? Akkor próbáld ki, nem fogsz csalódni!
Habos-túrós
Munka
Várakozás
Összesen
Hozzávalók
- 250 g babapiskóta
- 380 g túró
- 150 g natúr joghurt
- 3 ek. cukor
- 1 cs. vaníliás cukor
- 400 ml tejszín
Leírás
- A csatos tortaforma alját egy sor babapiskótával kirakjuk.
- Elkészítjük a túrókrémet: túrót, natúr joghurtot, cukrot, vaníliás cukrot alaposan összekeverjük. Majd hozzáadjuk a kemény habbá vert tejszínt.
- A túrót és a felvert tejszínt óvatosan összeforgatjuk.
- A krém felét az első sor piskótára tesszük.
- Ez után következik a második sor piskóta, végül a maradék krém.
- Egy napig hűtőben hagyjuk pihenni, ez alatt a babapiskóta megpuhul.
Megjegyzés
Ez a mennyiség pontosan egy 26 cm-es tortaformára elegendő.
A krémhez adott cukor mennyiségét, mindenki saját ízlése szerint adagolja. Érdemes megkóstolni, és a szerint tenni bele több vagy kevesebb cukrot, hogy ki mennyire édesen szereti.
A krémhez adott cukor mennyiségét, mindenki saját ízlése szerint adagolja. Érdemes megkóstolni, és a szerint tenni bele több vagy kevesebb cukrot, hogy ki mennyire édesen szereti.
♥ És akkor következzenek a fázisfotók, klikk a képre …
♥ Jó étvágyat kívánok!
Comments are closed.