Egyszerű, de nagyszerű, amikor az ember lánya valami finom édességre éhezik, de nincsen kedve sütni, főzni, akkor érdemes ezt a gyorsan elkészíthető finomságot elkészíteni. Olyan egyszerű, hogy talán leírni se kéne, egy dolog miatt teszem meg, a csoki… Érdemes megvenni drágábban ezt a zacskós fajtát, mert finom, és tényleg percek alatt készen leszel vele. Csak a mikróba vagy egy tál vízbe bedobod, néhány percet vársz, addig a gyümölcsöt megmosod, megpucolod, felszeleteled… és mire készen vagy az előkészületekkel, már meg is olvadt a csokoládé. Kis lyuk a zacsi csücskére, és már mehet is az olvasztott csokoládé a gyümölcsre. Utána nem kell mosogatnod, a maradék csoki a zacskóban marad, legközelebb simán felhasználható. Ugye hogy megéri?
- gyümölcsök ízlés szerint
- dr. Oetker csokis tortabevonó
- Csokit forróvízbe állítjuk.
- Gyümölcsöket megtisztítjuk, ha kell szeleteljük.
- A gyümölcsöket az olvasztott csokival "összefirkáljuk".
- Rövid időre hűtőbe tesszük, míg a gyümölcs felületén megszilárdul a csokoládé.
- Végül jóízűen elfogyasztjuk.
♥ És akkor következzenek a fázisfotók, klikk a képre …
♥ Jó étvágyat kívánok!
Comments are closed.