Egyszerű, gyors, puha, csokis és nagyon finom. Próbáld ki Te is, ezt nem lehet nem szeretni!
És elkészítettük a videós receptet is: 🙂
Itt pedig a szokásos receptet találjátok!
Brownie
Munka
Várakozás
Összesen
Hozzávalók
Süteményhez:
- 100 g tejcsoki
- 100 g ráma vagy vaj
- 2 egész tojás
- 1 csom. vaníliás cukor
- 100 g cukor
- 70 g liszt
- 1 ek. ét kakaópor
- csipet só
- csapott kávéskanál sütőpor
Tetejére:
- kis porcukor
Leírás
Előkészítés:
- Csokit apró darabokra tördeljük.
- Sütőt 180 fokra előmelegítjük.
- Tepsit fóliával kibéleljük.
Elkészítés:
- Rámát a csokival mikróban megolvasztjuk, kicsit hűlni hagyjuk.
- Eközben a tojásokat a cukorral, vaníliás cukorral gépi habverővel habosra keverjük.
- Amikor meghűlt a vajas csokink, hozzáadjuk a tojásos keveréket és hozzászitáljuk a sütőporos, sós, kakaós lisztet.
- Az egészet habverővel jól kikeverjük.
- Tepsibe öntjük, tetejét porcukorral megszitáljuk. (Az én tepsim 21 x 27 cm)
- Légkeveréses sütőben 180 fokon, 20-25 percig sütjük. (tűpróba)
Megjegyzés
Kezdőknek is nyugodt szívvel ajánlom, nem hiszem hogy nagyon el lehetne rontani. Jó étvágyat és kellemes időtöltést a konyhában! Szív alakú formában is megsüthetjük. Figyelem! A sütemény vastagsága a sütés hosszát befolyásolja. Ha vastagabb több idő, ha vékonyabb kevesebb idő is elég neki.
20-25 perc alatt teljesen átsül. Aki úgy szereti, hogy kicsit lágyabb a közepe csökkentse a sütési időt.
20-25 perc alatt teljesen átsül. Aki úgy szereti, hogy kicsit lágyabb a közepe csökkentse a sütési időt.
♥ És akkor következzenek a fázisfotók, klikk a képre …
♥ Jó étvágyat kívánok!
Comments are closed.