Kolbásszal töltött karaj. Hidegen és melegen is finom étek. Hétvégén készítettem, saláta volt mellé, hétfőn pedig krumplipürével tálaltam. 🙂
Kolbásszal töltött karaj
Munka
Várakozás
Összesen
Hozzávalók
- egy darab karaj
- 1 szál füstölt kolbász
- só
Leírás
- A karajt középen hosszában egy keskeny pengéjű késsel "felszúrtam".
- Amennyire tudtam belül és kívül is besóztam.
- Óvatosan belehelyeztem a besózott kolbászt.
- Spárgával többször átkötöttem, hogy szép kerek formája maradjon.
- Jénaiban tettem, lefedtem, 220 fokon kb. 90 perc alatt készre sütöttem. 70 perc után már puha volt a hús, ekkor levettem a jénai tetetjét és 10-10 perc alatt a hús mindkét oldalát megpirítottam.
♥ És akkor következzenek a fázisfotók, klikk a képre…
♥ Jó étvágyat kívánok!
Comments are closed.