Nem mindig van idő órákat pepecselni a konyhában, de ha mégis valami finomságot szeretnénk készíteni, akkor jó választás lehet a sütés nélkül készíthető néró. Gyorsan, egyszerűen elkészíthető, viszont sokáig eltartható, finom vendégváró édesség. Hogyan készítsünk nérót sütés nélkül? Nagyon egyszerű, mindjárt megmutatom.
Néró
Munka
Várakozás
Összesen
Hozzávalók
- 500 g piskóta tallér
- 1 üveg baracklekvár
- 1 tábla (100 g) csokoládé
- 1 ek. olaj
Leírás
- A piskóta tallérokat kettesével a lekvárral összeragasztjuk.
- Az összeragasztott tallérokat egy tálcára, egymás mellé tesszük.
- A csokoládét vízgőz felett 1 ek. olajjal megolvasztjuk, majd a tallérokat "összefirkáljuk" vele.
- Hagyjuk, hogy a csoki megszilárduljon a tetején, majd zárható dobozba tesszük, a sorokat egymástól sütőpapírral elválasztjuk.
- Legalább egy napot lezárva tartjuk, hogy a tallérok megpuhuljanak.
♥ És akkor következzenek a fázisfotók, klikk a képre …
♥ Jó étvágyat kívánok!
Comments are closed.